5662 Marine akril késtapasz 200 ml
  • cikkszám:
    7000095185
5662 Marine akril késtapasz 200 ml

5662 Marine akril késtapasz 200 ml

  • cikkszám:
    7000095185

14€ +ÁFA

minimum rendelési mennyiség: 12 db

Leírás:

A 3M™ Acryl Putty helyreállítja a sima felületeket azáltal, hogy kitölti a kis lyukakat, karcolásokat, kőforgácsokat és egyéb kisebb foltokat az autóipari és tengeri felületeken. Akril gittünk könnyű csiszolást, sima terítést és alacsony zsugorodást kínál.
A 3M™ Acryl Putty kitölti az autók, teherautók, kisteherautók, hajók, csónakok és egyéb járművek kisebb felületi hibáit. Akril üvegező gittünk kiváló megmunkálhatóságot kínál könnyű és sima kenhetőségével, amely hatékonyan elfedi a lyukakat, homokkarcolásokat és egyéb foltjavításokat. Ha a gitt teljesen megkeményedik, értékelni fogja alacsony zsugorodási sebességét és kiváló tapadását a felülethez. A megjavított tapasz ellenáll a hámlásnak és a repedésnek.
A foltgitt kiváló minőségű tollazati tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyen kisimíthatóak a szélek, hogy összeolvadjon a környező felülettel, csökkentve a csiszolási igényt.
A 3M™ Acryl-Green Putty egy gyorsan száradó formula 1,5 perces munkaidővel és 15 perces csiszolási idővel.
A 3M™ Acryl Putty többféle összetételben kapható, amelyek különböző száradási sebességet, munkaidőt és csiszolási időt kínálnak. A tényleges szárítási, munka- és csiszolási idő a környezeti feltételektől függően változhat.

Vagy töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Kiválasztott termék:
5662 Marine akril késtapasz 200 ml
Termék cikkszáma:
7000095185
Cég*
Telefonszám*
Üzenet
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

© All Rights Reserved – Flanker Plusz Kft. | Site by Meraki