Marco Magario

Marco Magario

ügyvezető
Nagy Péter

Nagy
Péter

értékesítési igazgató
Orcifalvi Csaba

Orcifalvi Csaba

értékesítés
Kissné Csomor Zsuzsanna

Kissné Csomor Zsuzsanna

irodavezető
Szluka Noémi

Szluka Noémi

pénzügy
Szabó László

Szabó
László

raktár, logisztika
Gulyás Gyula

Gulyás
Gyula

logisztika

Megbízhatóság
Együttműködés
Dinamizmus


Ezek jegyében végezzük a munkánkat, saját raktárkészletünk, valamint gyártó partnereink kapacitása tökéletes hátteret adnak a kiemelkedő szolgáltatási szint biztosításában.

2019

Cégünk az olasz Prades cégcsoport tagja lett.

2016

2016 óta az olasz Radobla rákelkéseinek és tömítéseinek hazai forgalmazói vagyunk.

2015

Igyekszünk a lehető legrugalmasabban reagálni a piaci igényekre, így 2015-ben a Nitto ragasztástechnikai termékei, a német Vliesstoff Kasper GmbH ipari tisztítókendői valamint a Rabbi & C. Solved srl „Vivastampa” nyomdaipari szilikonjai és oldószerei is bekerültek a cég portfóliójába.

2010

Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködő partnerei lettünk Magyarország legnagyobb élelmiszeripari csomagolástechnikai vállalatainak, a flexo nyomdaipar hazai szereplőinek, kiemelt disztributorként részeseivé váltunk a 3M termékek piaci sikereinek.

2004

2004 óta kft-ként működik a vállalkozás. Az együttműködés sikerességét mutatja, hogy cégünk a 3M csiszolástechnikai, munkavédelmi és medical/optika üzletágaival is komoly értékesítési eredményt ért el azóta.

1998

A céget Iványi Attila alapította 1998-ban. Az alapítás óta a 3M hivatalos kereskedelmi partnereként ipari ragasztástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozunk.

© All Rights Reserved – Flanker Plusz Kft. | Site by Meraki

Flanker
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.