Dobozzáró gép: „dobozolni a legjobb a világon”

2021. augusztus 19.
Dobozzáró gép: „dobozolni a legjobb a világon” Dobozzáró gép: „dobozolni a legjobb a világon”

Mondta Latinovits Zoltán az Isten hozta, őrnagy úr! című filmszatíra címszerepében, de már ott is csak ő volt az egyetlen, aki szerint papírdobozokkal bíbelődni magasztos dolog. Dobozokat zárni valójában egyszerű, lassú és rendkívül monoton munka. És még így is lehet rosszul csinálni. Veszteséges a termelés, ha végül mégsem zár jól a leragasztott csomag, túl sok a felhasznált ragasztócsík, vagy ha bármilyen okból megszakad a folyamat. Összeszedtük, hogy mire jók a dobozzáró gépek és milyen típusai elérhetőek.

Gyors és pontos

Már egy félautomata dobozzáró gép is 5 perc alatt zár le annyi dobozt, amely manuálisan fél órát venne igénybe. Ráadásul jóval pontosabb eredményt produkál: mindig egységes hosszban és pont középre viszi fel a szalagot, majd a megfelelő tartás érdekében rá is simítja azt a dobozokra.

Kézi és automata adagolás

Igény szerint számos típus közül válogathatsz akár webshopunkban is. Létezik kézi adagolású, félautomata illetve teljes mértékben automata, gyártósorba illeszthető típus is. Ez utóbbi segítségével a teljes folyamat automatizálható, mely során a gépsor végén szállításra készen sorakoznak a dobozok anélkül, hogy bárki idejét vagy munkáját igényelte volna az előkészítésük. Az optimalizált folyamat eredményeképpen pedig akár 30%-kal növekedhet a csomagolási kapacitás.

Változó dobozméret? Nem probléma!

Hol kisebb, hol nagyobb dobozokat kell csatasorba állítani? Ez sem jelent problémát. Nem szükséges méret szerint szétválogatni őket. A kézi és az automata adagolású dobozvágóink egyaránt rendelhetők olyan kivitelben, amely automatikusan igazodik a változó dobozmérethez.

Alsó és felső zárás egyidőben

dobozzaro-gep-flanker

Nincs többé hosszas dobozmozgatás! A dobozzáró gép alul és felül is biztos zárást garantál. Sőt, egyes típusok akár be is hajtogatják a doboztetőt.

Dobozzáró gép: megbízható és költséghatékony

A masina működtetése biztonságos, gyakorlatilag csak be kell kapcsolni, és már teszi is a dolgát. Minimális karbantartást igényel, így valóban gyors és gazdaságos működést biztosít. Az elektromos árammal, valamint automatikus dobozméretállítású típus esetén sűrített levegő felhasználásával működő gépek meghajtása oldalsó és felső hevederekkel történik. Az eszközök szinte mindegyike képes különféle szélességű ragasztószalagok használatára.

Minden dobozra nyitottak vagyunk

A termékskálánk igen széles, gyakorlatilag minden egyedi igényre található optimális megoldás kínálatunkban. A 3M™ Matic 800ASB-I típusunk például kisméretű pakkokhoz ideális, ezekből akár percenként 28 darabot is képes szállításra kész állapotba hozni. A 3M™ Matic 7000A Pro igazi profi a maga területén. A kimagaslóan strapabíró, szinte elnyűhetetlen gépezet rugalmasan alkalmazkodik vállalkozásod növekedéséhez, sem a változó dobozméret, sem a változó szalagminőség vagy vastagság nem fog ki rajta. A 40 doboz/perc kapacitással rendelkező 3M-Matic™ 8000A rugós dobozzárónk pedig a keskeny profilú dobozok zárására ideális választás.

Még több cikk a témában


© All Rights Reserved – Flanker Plusz Kft. | Site by Meraki